Photo of the Day


A new image is uploaded to this website every week day.

© Mark Paulson All Rights Reserved. These images are not available for use on websites, blogs or other media without the express written permission of the photographer.

Photo of the Day Categories - Click on the Links below to view

Search - Photo of the Day

CLICK ON ANY IMAGE TO SEE A LARGER VERSION


Thursday, October 2, 2014

Photo of the Day: Washington Monument, Washington DC


2 comments:

  1. During my washington dc bus tours I visited the Washington Monument. You can’t go there a without ticket. It is an obelisk-shaped building that is built in honor of the first president of America. Its construction is stats from 1848 and finally it completed in 1884.

    ReplyDelete
  2. Cà phê là loại thức uống được nhiều người ưa thích, tuy nhiên cà phê có những mặt có lợi và những mặt có không tốt cho sức khỏe. Vậy uống cà phê như thế nào cho tốt. Uống cà phê và ăn xôi mỗi buổi sáng là thói quen của nhiều người. Vậy liệu ăn xôi nhiều có tốt không. Khi mang thai vấn đề dinh dưỡng rất quan trọng, do vậy bà bầu có nên ăn xôi không.
    Ngày cá tháng tư sắp đến hãy cùng lựa chọn những tin nhắn trêu chọc ngày cá tháng tưtrò lừa hay cho ngày cá tháng tư để true chọc bạn bè nhé, sẽ rất thú vị đó.
    Cọc đi tìm trâu là điều mà hiện nay rất nhiều giới trẻ tìm đến cách tỏ tình với bạn trai. Vậy làm sao để tỏ tình hiệu quả, bạn cần nên có những câu chúc buổi sáng cho người yêu để có thể tiếp cận được bạn người bạn trai. tin nhắn hài hước chúc buổi sáng

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...